Op zaterdag 6 juni 2020 vindt de zevende editie van de Noordkade Rally plaats. Inschrijven is mogelijk vanaf 10 januari via de button hieronder of de andere link op deze pagina.

Heeft u vragen, klik op onderstaande button of stuur een email naar: info@noordkaderally.com.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 295,00 per equipe (auto, bestuurder en navigator) en € 100,00 voor ieder extra meerijdend persoon.

 

Deelname aan de navigatiecursus (onder voorbehoud van voldoende deelnemers) kost € 25,00 p.p. en zal op donderdag 28 mei 2020 plaatsvinden (locatie en tijdstip volgt).

De Noordkade Rally is een event voor iedereen die met een oldtimer of klassieker wil deelnemen en genieten van een bijzondere dag in en rond Veghel.

WELKOM 

Op 7 juni 2014 vond de eerste Noordkade Rally plaats. Vanaf een prachtige locatie aan de Noordkade in Veghel, vertrok een bonte stoet klassiekers naar Circuitpark Berghem voor een test. Volop vermaak, mooi weer, een heerlijke lunch en een gezellige after-party zorgden voor een fantastisch event.

NOORDKADE

RALLY 2020

ZATERDAG 6 juni

HET VERVOLG 

Het succes van de eerste edite van de Noordkade Rally heeft ertoe geleid dat een aantal enthousiaste autoliefhebbers Stichting Noordkade Rally hebben ingeschreven bij de KvK en jaarlijks de Rally gaan organiseren.

VOOR WIE 

noordkade rally veghel 2015

Sponsored by:

DEELNAME 2020
  • Facebook Social Icon

Volg de Noordkaderally ook op

smits wegenbouw copy_edited.jpg
Bek_logo_liggend_790-x-154.png
adelaer.jpg
profile.jpg
vanberlo.png